Blog - Denty

POČETNA O NAMA BLOG EDUKACIJA KONTAKT SERVIS ČASOPIS AKCIJE
BLOG

SiroLaser Blue - Neverovatne mogućnosti
8/17/2021

Bilo da se radi o operacijama mekih tkiva, endodonciji, parodontologiji ili implantologiji-SiroLaser Blue se može koristiti svuda. Njegove tri različite talasne dužine otvaraju mnoge mogućnosti lečenja. Više od 20 različitih indikacija može se lečiti SiroLaser Blue laserom. U hirurgiji konvencionalne operacije možete zameniti sa SiroLaser Blue laserom, a u parodontologiji/endodonciji se mogu koristiti kao dopuna konvencionalnom lečenju.

Injekciona tehnika - Preoblikovanje lateralnih sekutića nakon ortodontske terapije
8/17/2021

Pacijentkinja starosti 17 godina, došla je u stomatološku ordinaciju sa željom da promeni izgled svog osmeha. Ono što je njoj najviše smetalo bila je prominirajuća donja vilica, u frontalnoj regiji i bočno, i mali lateralni sekutići atipičnog oblika.

Pronadjite izvor prirodne lepote
7/13/2020

Jednostavno rukovanje, pouzdanost i prirodna estetika su ono što vas podseća na brend Charisma. Charisma Opal omogućava vam stvaranje lepih, neprimetnih restauracija na još jednostavniji i praktičniji način.

Hijaluronska kiselina
6/17/2020

Hijaluronska kiselina je anionski, nesulfatirani glikozaminoglikan, koji se distribuira u vezivnom, epitelijskom i nervnom tkivu. Jedinstvena je među glikozaminoglikanima, jer se njeni nesulfatirani oblici predstavljaju milionima sitnih čestica sa malom molekularnom težinom.

Direktno prekrivanje pulpe pomoću Biodentina™ - Potpuna restauracija u jednom tretmanu
6/17/2020

StomatologijeRezimeUvodBiodentin™ je nedavno predstavljen na tržištu stomatološke opreme kao supstitut za dentin. Ovaj novi bioaktivni kalci-jum-silikatni cement ima pozitivan uticaj na vitalne c´elije pulpe i podstiče stvaranje tercijarnog dentina. Zbog toga se može koristiti za direktno prekrivanje pulpe nakon izloženosti iste...

Prime&Bond Universal - Univerzalni adheziv
6/17/2020

Čvrstoća vezivanja za dentin u različitim uslovima vlage

Sa lakoćom do blistavog osmeha
6/17/2020

Izbeljivanje koje je steklo poverenje stomatologa

Minimalna intervencija: glasjonomeri visoke viskoznosti kao alternativa amalgamu u bočnoj regiji 2
2/5/2018

Dr. José Ignacio Zalba Elizari Specijalista za interventne programe održavanja oralnog zdravlja pri Evropskom savetničkom odboru za plan terapije minimalnom intervencijom