SERVIS - Denty

POČETNA O NAMA BLOG EDUKACIJA KONTAKT SERVIS ČASOPIS AKCIJE
USLUGE

Naš servisni centar je posvećen pružanju visoko kvalitetnih usluga popravke, dijagnostike, testiranja, montaže, selidbe opreme i reparacije opreme stomatološkim ordinacijama i zubotehničkim laboratorijama.

Servisiramo široki spektar stomatološke i zubotehničke opreme uključujući stomatološke stolice, autoklave, suve strilizatore, asistine, DAC, dentalne lasere, RTG uređaje, ultrazvučne aparate, apekslokatore, endomotore, amalgamatore, turbine, kolenjake, nasadnike, mikromotore, zubotehničke mikromotore, paročistače, gips trimere, vakuum pumpe, kompresore, saugere, vakuum miksere, aparte za livenje, kermičke peći i druge aparate iz stomatološke industrije.

Kontinuiranim edukacijama u proizvođačko-tehničkim centrima širom sveta postali smo sertifikovani specijalizovani servis za: Dentsply Sirona, Runyes, SaeYang Tehnologies, Beyes, DeFlex. Ovlašćenjem smo preuzeli obavezu servisiranja prema proizvođačkim standardima i tehničkoj dokumentaciji, isključivo s originalnim delovima, alatom i dijagnostičkim uređajima, uz obaveznu garanciju na uslugu i rezervne delove.

Svesni da dugogodišnje iskustvo nije dovoljno, permanentno se edukujemo i ulazemo u nove tehnologije i pristupe jer samo na taj način možemo ići ukorak s vremenom i osigurati dugotrajnost vaših uređaja u garantnom i vangarantnom periodu. Temeljem dugogodišnje prakse i iskustva brižljivo planiramo zalihu rezervnih delova, stoga smo u mogućnosti u najkraćem roku otkloniti ili isporučiti uobičajene rezervne delove i pribor.

Nakon popravki na proizvodu se ne smeju uočiti oštećenja, a proizvod mora funkcionisati bez zastoja i neuobičajenih zvukova. Originalni deo je zapakovan u originalnu ambalažu proizvođača sa žigom kontrole ili bar kodom, proverenog kvaliteta i izdržljivosti. Samo takav deo će vam osigurati željenu funkcionalnost, pouzdanost, trajnost, sigurnost i ekološku prihvatljivost. U ponudi servisa takođe nudimo i zamenu nekih aparata i delova po principu staro za novo kada je popravak neisplativ (info. na upit).