Kada se spoje predan rad, jasna vizija, iskustvo, želja za inovacijama i entuzijazam dolazi se do puta koji sledimo već skoro dvadeset godina i dalje smo tu zbog Vas.

Denty – GoldDental osnovan je 1997. godine u Novom Sadu i danas zapošljava 16 radnika. Pored centrale u Novom Sadu sa maloprodajnim i veleprodajnim objektom, našim klijentima je na raspolaganju moderno opremljeni edukativni centar, te maloprodajni i edukativni centar u Beogradu.

Od samog početka trudimo se da se što više približimo svojim kupcima i razumemo njihove zahteve i potrebe na najbolji mogući način. Zahvaljujući tom nastojanju, Denty – GoldDental je uspostavio uspešnu saradnju sa najznačajnijim ustanovama u oblasti stomatologije u celoj Srbiji, naučno-obrazovnim ustanovama, domovima zdravlja, privatnim stomatološkim ordinacijama i zubotehničkim laboratorijama.

Tokom niza godina razvili smo odlično organizovanu prodajno-distributivnu mrežu, tako da do proizvoda koji se nalaze u našoj prodajnoj ponudi naši klijenti mogu doći na brz, lak i pouzdan način. Pored mogućnosti kupovine u maloprodaji i veleprodaji, svu robu dostavljamo direktno ili šaljemo pouzećem. Pored toga, naš Web Shop pruža mogućnost kupovine proizvoda iz naše celokupne ponude preko interneta.

Već godinama negujemo odličnu saradnju sa drugim distributerima stomatološke opreme i trudimo se da svojim kupcima i saradnicima sve što je potrebno obezbedimo na jednom mestu. Tako je jedna od novina u našem radu i servisiranje stomatoloških i zubotehničkih aparata. Naš cilj je da kroz tzv. „after sale service“ sve usluge objedinimo na jednom mestu.

Rezultat naših intenzivnih kontakata sa renomiranim proizvođačima stomatološke i zubotehničke opreme i potrošnog materijala je da u ponudi imamo gotovo 7000 proizvoda i ovlašćeni smo kao ekskluzivni distributeri za proizvode 43 renomirana svetska proizvođača za Srbiju, Više informacija o brendovima i proizvodima koji su našoj ponudi možete pronaći ovde.

Denty – GoldDental veliku pažnju poklanja i edukaciji i značajno investira u ovu oblast. U okviru naše poslovne zgrade u Novom Sadu nalazi se moderni edukativni centar i show room, gde naši klijenti imaju mogućnost da razgledaju i isprobaju svu opremu iz naše ponude.

Do sada smo organizovali brojne kurseve i simpozijume iz oblasti stomatologije i zubne tehnike, uz učešće priznatih stručnjaka u zemlji i inostranstva, a u poslednje vreme posebnu pažnju poklanjamo i estetskoj stomatologiji.

Denty – GoldDental svake godine izlaže na sajmu u Beogradu i ostalim većim simpozijumima i događajima u zemlji, a naši predstavnici posećuju najvažnije stručne sajmove u celom svetu.

Od 2014. godine izdajemo časopis „iDENTYti“, u kojem predstavljamo svoje aktivnosti, proizvode koje imamo u ponudi, kao i mnoge zanimljive teme. Pored toga, aktivni smo na svim društvenim mrežama, a uskoro planiramo da pokrenemo i blog.

Uvek smo otvoreni za inovacije i činimo sve da, kao i do sada, budemo Vaš pouzdani partner. I da Vam budemo što bliži.

Vaš Denty – Goldental

Naše poslovanje

Cilj nam je da i dalje pratimo najnovije trendove u stomatološkoj industriji i inovacije, nove tehnologije i saznanja prenosimo do naših krajnjih korisnika u Srbiji i regionu. Istovremeno, trudimo se da permanentno poboljšavamo kvalitet usluga i da, kao i do sada, naše poslovanje bude sinonim:

  • Dinamičnosti.
  • Pouzdanosti.
  • Kvaliteta.
PRIJAVA ZA POSAO