BlogDetails - Denty

POČETNA O NAMA BLOG EDUKACIJA KONTAKT SERVIS ČASOPIS AKCIJE
Primescan - Uživajte u skeniranju

Preciznost

Novi Primescan ne daje samo jednu tačku gledišta, već njih milion:

Inovativni Smart Pixel senzor obradi više od 1.000.000 3D tačaka po sekundi, stvarajući fotorealistične i visoko precizne podatke. Zapravo, Primescan je najprecizniji skener na tržištu. Njegova tehnologija dinamičnog dubinskog skeniranja omogućuje savršenu oštrinu i izvanrednu preciznost, čak i na dubini merenja do 20 mm, što je apsolutna prednost za dublje indikacije.

Ono što vidite zaista ćete i dobiti: Zahvaljujući sposobnosti skeniranja uz neverovatnu gustinu podataka, Primescan isporučuje celovite 3D strukture svega u njegovom vidnom polju - već pri prvom skeniranju.

 

Učinkovitost


Uživajte u slobodi skeniranja: Primescan je uvek spreman za početak skeniranja. Nudi kontinuirano samozagrevanje za skeniranje bez zamagljivanja – što znači da ste u svakom trenutku spremni za rad. Oštri uglovi? Teško dostupna područja? Sjajni materijali? Za Primescan je to jednostavno. Zahvaljujući povećanom vidnom polju, moći ćete vizualizirati veća područja uz manje poteza i sa trenutnom preciznošću. Izvrsni rezultati skeniranja odmah se prikazuju na touchscreen-u nove akvizicijske jedinice.

Prevencija infekcije: Izbor od tri različita nastavka garantuje zadovoljavanje  higijenskih potreba Vaše prakse kao i opšte higijenske zahteve. Odaberite između nastavka od nerđajućeg čelika sa safirnim staklom ili sa opcijom za autoklav. Dostupni su i  nastavci za jednokratnu upotrebu

 

Brzina

Ubrzajte proces: Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji, Primescan snima više podataka te ih brzo obrađuje, u boljoj rezoluciji. Inteligentna obrada mnoštva podataka Primescan-om i prenos upravo onih podataka koje softver treba kako bi nastavio, osigurava optimalnu interakciju unutar sistema. Rezultat: Celoviti 3D-skenirani modeli prikazuju se odmah nezavisno o brzini skeniranja.

Poboljšajte Vašu povezanost: Zahvaljujući otvorenom prenosu podataka, zubotehničkim laboratorijama i ostalim partnerima se u trenu isporučuju modeli u visokoj rezoluciji. Uz Primescan, možete odabrati radni proces koji će najbolje odgovarati Vama i pacijentu.

 

Osetite sve prednosti digitalne tehnologije

Odličan izbor za izvanredne rezultate: Primescan nudi jednostavan pristup digitalnoj stomatologiji. Nezovisno od načina rada, omogućuje učinkovit digitalni radni proces – kako u Vašoj ordinaciji tako i s Vašim partnerima.

Dobro dizajniran i savršeno kompatibilan: Visoko učinkovit intraoralni skener i nova akvizicijska jedinica zajedno čine vrlo efikasan i najugodniji sistem te sa dve individualne softverske konfiguracije zadovoljavaju sve Vaše potrebe.

 

 



Facebook Twitter Email