BlogDetails - Denty

POČETNA O NAMA BLOG EDUKACIJA KONTAKT SERVIS ČASOPIS AKCIJE
Pronadjite izvor prirodne lepote

Charisma® Opal / Charisma® Opal Flow

Pronađite izvor prirodne lepote.

Tako je lako postići lepotu.

Jednostavno rukovanje, pouzdanost i prirodna estetika su ono što vas podseća na brend Charisma. Charisma Opal omogućava vam stvaranje lepih, neprimetnih restauracija na još jednostavniji i praktičniji način. Zahvaljujući njenim čistim bojama koje oponašaju prirodni sastav zuba i praktičnim sistemom nijansi, Charisma Opal ispunjava sve želje vaših pacijenata kako bi dobili najbolji mogući tretman – u najkraćem mogućem vremenu.

Charisma Opal Flow je idealna tečna dopuna Charisma liniji. Sinonim je za rentgensku vidljivost i jednostavno rukovanje. Zbog njene viskoznosti koja se vrlo dobro može kontrolisati, minimalno invazivni zadaci biće još manje komplikovani.

S Charismom Opal se tako lako rukuje, da se ne ispušta iz ruku tako lako.

 

Charisma® Opal

Pronađite izvor prirodne lepote.

 

Charisma® Opal – pronađite izvor prirodne lepote.

  • Jednostavno postizanje lepote: Charisma Opal osigurava efekte prirodne fluorescencije i opalescencije i optimalan stepen opaciteta za prirodno lepe restauracije. S Charismom Opal prirodnost i lepota su uvek na dohvat ruke.
  • Jednostavno usklađivanje nijansi: Iskoristite kompaktni sistem sa 14 nijansi za svaku indikaciju. Charisma Opal ima 2-slojni vodič za nijansiranje koji se ručno lista i koji je napravljen od originalnog materijala kako bi jednostavno odredili pravu boju za ispun. Usklađivanje nijansi nikad nije bilo ovako jednostavno i precizno.
  • Jednostavno pouzdano: Razvoj Charisme Opal temelji se na našem dugotrajnom iskustvu s proizvodom Charisma. Prema brojnim ispitivanjima sprovedenim na hemijskom sastavu Charisma širom sveta, Charisma Opal ispunjava sve zahteve univerzalnog kompozitnog sistema jer kombinuje prirodnu estetiku i mogućnost poliranja s uravnoteženim fizičkim osobinama.

Dobrodošli u koncept Charisma® Opal

 

Iskoristite tehnologiju Charisme Opal.

Charisma Opal je univerzalni svetlosno polimerizirajući submikronski hibridni kompozitni materijal. Njegova tehnologija ispuna temelji se na materijalu Micro glass® koji je rendgenski vidljiv i visoko disperznom silikonskom dioksidu. To ne samo da Charismi Opal daje njen istaknuti kameleonski efekat, nego i visoki stepen radioopaknosti.

Charisma Opal kompozit je pokazao najmanju prosečnu hrapavost površine od svih testiranih materijala. Jednostavno se polira i tako postiže visok završni sjaj, kao i minimalno skupljanje plaka.

Charisma Opal se odlikuje savršenom mogućnošću poliranja.

Iskoristite mogućnost obnavljanja prirodne boje i lepote.

Boju zuba ne predstavlja samo nijansa, stepen i zasićenost boje. To je složena kompozicija nekoliko dimenzija kao što su prozirnost, opalescencija i fluorescencija. Kako bi restauracije izgledale prirodno, restauracijski materijal treba sadržati sve dimenzije boje. Zahvaljujući prirodnim osobinama materijala Charisma Opal, boja zuba se prilagođava boji okolne strukture pacijentovih zuba kako bi se postigao izvanredno prirodan izgled. Više nema potrebe da ulažete mnogo vremena kako biste postigli visoku estetiku – Charisma Opal to čini za vas!

Opalescencija
Kad svetlo prodre u zubnu gleđ, dolazi do difuzije i refrakcije. Specijalna tehnologija ispuna za Charisma Opal ima opalescentni efekt koji svakoj restauraciji daje željeni prirodni izgled.

Prozirnost
Prozirnost u zubnoj gleđi je veća od one u dentinu. Charisma Opal nudi zamućene nijanse dentina i polu-zamućene nijanse gleđi kako bi se što bolje oponašale te osobine.

Fluorescencija
Kad se koriste pigmenti fluorescencije u Charisma Opal, pri ultraljubičastoj rasveti pojavljuje se bela fluorescencija. Rekonstrukcije se mogu izrađivati s osobinama koje gotovo u potpunosti odgovaraju prirodnim zubima.

 

Charisma® Opal Flow

Pronađite izvor prirodne lepote.

 

Kombinacija sigurnosti i čvrstoće.

Charisma Opal Flow je idealna dopuna Charisma liniji. Zbog svoje viskoznosti koja se vrlo dobro može kontrolisati, minimalno invazivni tretmani biće još manje komplikovani. Charisma Opal Flow je sinonim za jednostavno rukovanje i rentgensku vidljivost. Charisma Opal Flow stvara jednoobraznu, ravnu površinu u područjima kaviteta kojima je teško pristupiti. Ovaj tečni kompozit zadržava svoj oblik i poziciju nakon nanošenja.


S ovim dodatkom uz Charisma Diamond ili Charisma Opal dobijate sve što vam je potrebno za dugotrajne i sigurne restauracije.

 

Charisma® Opal Flow – pronađite izvor prirodne lepote.

  • Odlične osobine pri rukovanju: Charisma Opal Flow stvara jednoobraznu, ravnu površinu u područjima kaviteta kojima je teško pristupiti. Ovo je savršena preparacija za kompozite sa većom viskoznošću kao što su Charisma Diamond ili Charisma Opal. Ovaj tečni kompozit zadržava svoj oblik i poziciju nakon nanošenja. Nanosi se brizgalicom bez kapanja i prema tome isteče samo kad se instrumentom primeni pritisak, zahvaljujući njegovim tiksotropnim osobinama. To ga čini idealnim izborom za mnoge indikacije.
  • Sigurna dijagnoza: Kompozitni ispun se lako razlikuje od preostale strukture zuba zahvaljujući dobroj rentgenskoj vidljivosti. Charisma Opal Flow osigurava uspostavljanje optimalne, pouzdane dijagnoze.
  • Prirodno savršene, dugotrajne restauracije: Radeći sa Charismom Opal Flow koristite proizvod koji je dobio najviše ocene na testovima upoređivanja. Odlikuje se malim skupljanjem i velikom čvrstoćom tako da se dobiju prirodno savršene, dugotrajne restauracije. Kompaktni sistem od 7 nijansi može se kombinovati sa svim komercijalno dostupnim kompozitima na bazi akrilata.

 

Korisnik:
Admin
Datum postovanja:
2020-10-14


Komentar Blog 1




Facebook Twitter Email