Posao u Denty GoldDental-u

Ključ uspeha svake kompanije zavisi ne samo od sposobnosti dobre organizacije, već pre svega od pravih ljudi na pravom mestu. Mi smatramo naše zaposlene svojim najvrednijim resursom. Obezbeđenje kvaliteta zahteva stalno unapređenje procesa rada, proizvoda i usluga, a to je moguće ostvariti samo punim angažovanjem zaposlenih i razvojem njihovih unutrašnjih potencijala. Od toga sa kakvim ljudima radimo zavisi koliko ćemo biti uspešni i koliko zadovoljstva će nam zajednički rad doneti. Imati u preduzeću talentovanog pojedinca, postaviti ga na pravo mesto, motivisati i zadržati ga politika je naše kompanije. Cilj nam je da stvorimo dinamično radno okruženje, puno izazova, gde se ohrabruje profesionalni razvoj i vrednuje izuzetan radni učinak. Kao kompanija koja neprestano radi na unapređenju svog poslovanja, Denty GoldDental želi da privuče i zadrži talentovane, iskusne i kreativne ljude koji su spremni da razvijaju svoje sposobnosti i znanja, da rade na sopstvenom profesionalnom razvoju i da svojim zalaganjem i inovativnim idejama doprinesu uspehu kompanije. Od svih zaposlenih očekujemo profesionalnost, odgovorno ponašanje, efikasnost, orijentisanost na rezultate i inovativnost u radu. Nudimo Vam mogućnost zaposlenja, dinamičnu radnu sredinu, mogućnost napredovanja, obrazovanja i usavršavanja, stimulativno radno okruženje, odlične uslove rada i zdravu i bezbednu radnu sredinu. Ako se niste pronašli u aktuelnim oglasima za posao, a želeli biste da postanete deo našeg tima, možete priložiti Vašu biografiju (CV) na ovu mail adresu Ukoliko se pojavi pozicija koja odgovara Vašim kvalifikacijama kontaktiraćemo Vas.

PROCES APLIKACIJE I SELEKCIJE

Slobodne pozicije najčešće oglašavamo na svojoj internet stranici i preko sajtova za zapošljavanje. Na oglas se možete prijaviti jednostavno, popunjavanjem aplikacije na našoj internet stranici i slanjem motivacionog pisma i Vaše biografije.

Procena kandidata

Nakon završenog procesa prijavljivanja na oglas, razmatramo prijave svih kandidata i odabiramo one koji ispunjavaju propisane uslove. Svi kandidati se unose u bazu ukoliko se ukaže slobodna pozicija koja odgovara njihovim kvalifikacijama.

Intervju sa rukovodiocem

ovoj fazi procesa regrutacije sa odabranim kandidatima razgovaraj rukovodilac. Ovo je prilika da procenimo koliko svaki kandidat odgovara potrebama naše kompanije, kao i da Vi procenite koliko naša kompanija odgovara Vama.

Ponuda za posao

Odabrani kandidat dobiće usmenu i pismenu ponudu za posao. Ostali kandidati biće razmatrani kada se ukažu nove slobodne pozicije

Saveti u vezi pripreme biografije i saveti za intervju

Biografija (CV): Istaknite sve što mislite da bi bilo relevantno za posao za koji aplicirate. Ukratko opišite dosadašnje radno iskustvo. Navedite obrazovanje, adresu i kontakt telefon. Pomenite stečene veštine i sposobnosti, posebno ako posedujete sertifikat.

Dođite na intervju pripremljeni: Predstavite se na najbolji mogući način, na razgovor dođite prikladno obučeni, pozitivni i samouvereni. Prvi utisak se ne može popraviti.

Motivacija: pre razgovora razmislite dobro šta je to što Vas je motivisalo da se prijavite za posao. Informišite se o potencijalnom poslodavcu. Jasno izrazite svoje želje i ambicije.

Konkretnost: odgovarajte na pitanja precizno i tačno. Socijalno poželjni odgovori ne prikazuju Vas kao ličnost. Budite iskreni.